Kantoor Centrum Groningen is gespecialiseerd in het inrichten van netwerken voor tandartsen praktijken. Steeds meer tandartsen weten hun weg te vinden naar de specialisten van Kantoor Centrum Groningen.

tandartsKantoor Centrum Groningen is de spin in het web van de toeleveranciers van de branche gerichte software. Wij zijn officieel supportpartner van een aantal bij u bekende leveranciers waaronder VST.

Door meer dan 15 jaar ervaring met de branchegrerichte software kennen we alle ins en outs van deze pakketten. We hebben jaren lange ervaring met o.a. Simplex, Exquise, Visiquick, Digora en vele andere pakketten.

Ook voor de aansturing van alle branchegerichte apparatuur, stand alone of rechtstreeks via het netwerk, kunt u bij ons terecht. Van een aantal van deze merken treft u informatie aan op deze website.


Naast de software- en hardwarekennis die wij in huis hebben kunt u als tandarts ook gebruik maken van onze "Update Service". Zoals u weet moet veelal de update plaats vinden buiten openingstijden. Hiervoor heeft Kantoor Centrum Groningen een service op afstand. Dit gebeurt veelal 's avonds, 's nachts of in het weekend. Door ons wordt in de gaten gehouden welke update voor uw praktijk noodzakelijk is en welke niet.

Niet op de laatste plaats kunnen wij het tandartsen netwerk volledig inrichten met de juiste computer en server hardware. Briljante monitoren voor het goed kunnen beoordelen van röntgenbeelden, fluisterstille computers en printers die zijn goedgekeurd om in medische ruimten te mogen staan.

Ook het scannen en archiveren van documenten, recepten en begrotingen, het koppelen aan patientendossiers van diverse informatie behoort tot het portfolio van Kantoor Centrum Groningen.

Vanaf de monitor op de behandelkamer tot op de inrichting van uw serverpark met database gekoppelde telefooncentrales, alles op maat voor uw praktijk. Kantoor Centrum Groningen ontzorgt. Geeft u rust. Dit alles met als doel "Het optimaliseren van bedrijfsprocessen" Hierdoor helpen wij onze klanten aan meer winstgevende omzet.

Voor referenties kunt u contact met ons opnemen. Uit het oogpunt van privacy vermelden wij geen referenties op onze site. Natuurlijk kunt u geheel vrijblijvend een afspraak met ons maken voor een "scan" van uw tandartsenpraktijk. Hieraan zijn geen kosten verbonden.

 

klik hier

 

Tandheelkunde / behandelkamer / Mondhygieniste