Infrastructuur en netwerkbekabeling

De voorbereiding van een data installatieproject verloopt met Kantoor Centrum Groningen vlekkeloos. Wij bieden u toegang tot een breed pakket datakabels, uitgevoerd in koper en glasvezel. Daarnaast levert Kantoor Centrum Groningen een uitgebreid pakket data specials: outdoor, industrial ethernet, datakabel met functiebehoud, data-scheepskabel en hybride kabel. 

Bij de uitvoering van uw project toont Kantoor Centrum Groningen zich als een betrouwbare partner.

Om extra zekerheid te bieden voor de opdrachtgever, stelt Kantoor Centrum Groningen u in staat om het aangelegde netwerk te laten certificeren, in combinatie met meerdere fabrikanten van de componenten.

Specialisatie.

Kantoor Centrum Groningen is gespecialiseerd in het aanleggen van netwerkbakabeling in operationele ruimtes. Zo kunnen we netwerken aanleggen met minimale overlast voor de eindgebruiker waarbij de werking van het huidige netwerk zoveel mogelijk operationeel blijft.

Daarnaast is Kantoor Centrum Gorningen gespecialiseerd in het aanleggen van netwerken in momumentale panden. Zo hebben we in het verleden netwerken aangelegd in het theekoepeltje van W.A. Scholtens, bij de historische panden van de Waddenvereniging in Harlingen, de A Kerk te Groningen, in het oudste pand van Groningen aan de Kijkt in't Jatstraat, het Fries Museum en vele andere monumentale gebouwen.

Maar ook voor grote industriele netwerken bent u bij ons aan het juiste adres. Natuurlijk kunt u een afspraak maken met één van onze specialisten op het gebied van infrastructuur.