Webshop


Vraag naar de gunstige netto prijzen voor uw onderneming!
border    border 
pand   25276200 s


Welkom

Kantoor Centrum Groningen is leverancier van producten en diensten op het gebied van Kantoorapparatuur.

Tel: 050 - 318 66 66

 


Onze dienstverlening

Onze diensten zijn gericht op het optimaliseren van informatiestromen en informatiebeheer binnen en tussen organisaties.

Dat doen we met net zo veel inzet en passie voor grote als voor kleinere bedrijven, steeds met als doel om de efficiëntie en productiviteit te verbeteren.

We hebben de expertise, hardware en software, maar ook de inventarisatie- en planningtools in huis om complexe processen te doorgronden en te analyseren.

 

border   border
26907207 s   people planet profit


Maatschappelijk verantwoord

Wij nemen verantwoordelijkheid voor onze rol in de wereld en leggen onszelf hoge normen op als het gaat om goed wereldburgerschap.

Daarom is maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) een belangrijk uitgangspunt voor hoe wij ons werk doen.

In samenwerking met onze partners en leveranciers zetten wij ons in om de aan de hoogste standaarden van wereldburgerschap te voldoen.

 

 


Duurzaam

Onze duurzaamheidbeleid is gericht op "de drie P's": People, Planet, Profit. Wij hebben economische, maatschappelijke en ecologische doelstellingen waarop wij onze leveranciers toetsen en selecteren.

border ............. border

ziggo

 

Uitgelichte diensten van Ziggo Zakelijk:

  • Connect ZZP
  • Connect MKB

 

Connect ZZP Ziggo Zakelijk Partner Portal Offreren en Bestellen       Connect MKB Ziggo Zakelijk Partner Portal Offreren en Bestellen

 

 

dean one

 

Uitgelichte diensten van Dean One:

  • "Compleet" Office mogelijkheden.
  • "OneConnect" SIP Trunk.

"Compleet" 

Met Compleet Office is je vaste zakelijke telefonie alles behalve vast. Je bent altijd en overal bereikbaar en je zit niet aan een contract vast. Alle opties kun je dagelijks aan- en uit zetten.Volledig schaalbaar dus!

Compleet Office is zakelijk bellen zoals het jou het beste uitkomt. Je hoeft geen grote investeringen te doen, je kunt alles makkelijk zelf regelen met jouw persoonlijke portal en apps en betaalt alleen voor dat wat je echt gebruikt. Net zo makkelijk!

klik voor meer info

"OneConnect"

OneConnect SIP Trunk Met een OneConnect SIP Trunk van OneXS kunt u nu ook voor uw externe telefoonverkeer profiteren van de voordelen van Voice over IP (VoIP).

Een OneConnect SIP Trunk biedt méér mogelijkheden en lagere beltarieven, met dezelfde kwaliteit en betrouwbaarheid als die van een traditionele telefoonlijn.

klik voor meer info

VoIP Telefooncentrale (Avaya)

Wanneer uw organisatie toe is aan een nieuwe telefooncentrale zal de keuze vrijwel zeker vallen op een Voice over IP telefooncentrale (IP-PBX). Met een OneConnect SIP Trunk kunt u deze IP-PBX rechtstreeks aansluiten op het betrouwbare VoIP netwerk van OneXS. Dit scheelt kosten en houdt het simpel.

 

OaseLogoAdv

Oase: de inhaalslag in tandheelkundige software

In de mondzorgverlening van vandaag de dag is moderne, flexibele software een voorwaarde om snel op veranderende regelgeving en marktomstandigheden in te kunnen spelen. Continu wijzigende declaratievoorwaarden, BTW, aanscherping van regelgeving ten aanzien van hygiëne en nieuwe serviceproducten zoals Pien, Zorgsom, TTS, Dios en IXorg zijn enkele voorbeelden van veranderingen waarvoor VST software, in het softwarepakket Oase, een oplossing heeft.

Met de nieuwste programmeermethodes, een modulaire aanpak en opererend op moderne SQL databases heeft het team van VST software een compleet nieuw praktijkmanagementsysteem voor alle soorten mondzorgpraktijken, klein en groot, weten te ontwikkelen. Jarenlange ervaring als ontwikkelaar van systemen voor de Bijzondere tandheelkunde, gebruikerservaring en intensieve input vanuit de professie garanderen een gebruikersvriendelijke en complete interface van Oase.

Het Oasepakket bevat een slim leersysteem en een toegankelijke handleiding waardoor een aparte opleiding voor het gebruik nauwelijks noodzakelijk is. Elke tandartspraktijk kan met Oase naadloos op de nieuwe situatie over gaan. Het conversiesysteem is zo geavanceerd, dat vrijwel alle nuttige data, waaronder ook grafische, uit de meeste bestaande softwarepakketten overgezet kunnen worden.

Eind 2012 is Oase door VST software in de markt gezet. Oase is opgebouwd uit jarenlange ervaring met implementatie van software in de bijzondere-tandheelkundepraktijken, maar ook in diverse andere branches. ‘Wij begrijpen als geen ander wat de impact is van ingrijpende veranderingen in een lopende organisatie,’ zegt Robbert Blauwkuip, directeur van VST en voormalig tandarts.

Het nieuwe product is in 2013 getest door een groep ‘early adopters’ en sinds januari 2014 bij een steeds toenemend aantal praktijken in gebruik. Oase is veelzijdig, stabiel en eenvoudig te onderhouden. De reacties op demonstraties zijn altijd positief en de huidige gebruikers van Oase zijn lovend over de kwaliteit en veelzijdigheid van het nieuwe systeem.

Ook bij Bijzondere Tandheelkunde Centra en AWBZ-instellingen wordt Oase, door onze jarenlange ervaring in deze branche, veelvuldig toegepast. Een snelle, vloeiende systeemovergang is belangrijk voor een lopende tandartspraktijk, weten de ontwikkelaars bij VST software. ‘Wat ons betreft kan nu elke praktijk, groot en klein, zonder problemen in korte tijd met het programma aan de gang,’ volgens Blauwkuip. ‘De definitieve dataomzetting kan doorgaans binnen één dag.’

Oase is sterk in het digitale praktijk- en agendabeheer door de roosters van zorgverleners en hun assistenten flexibel, snel en simpel aan verschillende vestigingen, kamers en/of stoelen te koppelen en in te richten naar activiteit. ‘Praktijken groot of klein moeten op basis van een budget kunnen plannen en agenderen om voldoende rendement uit de werkzaamheden te halen,’ aldus Robbert Blauwkuip.

De sterke grafische weergave van Oase geeft overzichtelijk en uitgebreid inzicht in de actuele klinische en administratieve status van de patiënt. Door het geïntegreerde financiële pakket heeft de gebruiker de beschikking over een veelheid aan managementinformatie, die kan leiden tot welkome besparingen. Blauwkuip: ‘Bovendien worden de kosten voor het gebruik van Oase berekend op basis van jaarlijkse licenties per locatie en gelijktijdige gebruikers.

Dus geen hoge aanschafkosten of een ingewikkeld rekenmodel.’ De jaarlijkse gebruikerslicenties omvatten alle functionaliteiten van Oase. ‘Wij vertrouwen erop dat we een prima product hebben gemaakt.

Voor meer informatie kunt u een afspraak maken

Meer artikelen...